درباره دپارتمان زبان

معرفی ویژگی های ممتاز و قابلیت های برگزاری دوره در منطقه و در دانشگاه

از آنجاییکه آموزش زبان و خدمات جانبی آن در حیطه تخصص گروه زبان انگلیسی دانشگاه می باشد و با عنایت به این حقیقت که مدرسان و سوپروایزرهای موسسات و آموزشگاه های زبان فارغ التحصیلان این مرکز در دانشگاه ها می باشند، لذا برگزاری چنین دوره هایی که بطور مستقیم زیر نظر گروه زبان انگلیسی باشد می تواند یک نقطه مثبت و خاص برای این فعالیت در نظز گرفته شود. حضور اساتید مجرب و موفق در حوزه آموزش های آزاد امتیاز مضاعف این دوره هاست. پشتیبانی جدی دانشگاه از این امر این مرکز را به یک وزنه مثبت در نیشابور تبدیل می کند.

شهریه دوره های مختلف دوره های جاری زبان دانشگاه نیشابور

کلاسهای دوره مبتدی و متوسط مکالمه عمومی 80000 تومان (FA1 تا P8)

دوره پیشرفته 95000 تومان (U1 به بالا)

کلاسهای آمادگی آزمونهای زبان (IELTS, TOEFL, …) و دوره های تخصصی، هر دوره مجزا 120000 تومان (هر یک از مهارتهای آیلتس و تافل 120000 تومان و هر چهار مهارت همزمان 430000 تومان)