درباره دپارتمان فناوری اطلاعات

کارگاه های فنآوری اطلاعات(IT) شامل دوره های آموزشی بسیار کاربردی و علمی پرمخاطب در کالج دانشگاه نیشابور می باشند. تکنولوژی اطلاعات یا IT تکنولوژی است که برای ذخیره کردن و ارتباط برقرار کردن و دستکاری کردن اطلاعات استفاده می‌شود. سازمانها و موسسات از تکنولوژی در موارد عمومی‌تر و از تکنولوژی اطلاعات در موارد خاص‌تر استفاده می‌کنند تا مفیدتر و تأثیرگذارتر باشند. امروزه مدیريت فناوری اطلاعات(IT)  یک ضرورت به حساب می آید. سیستم سنتی مدیريت، وجود سرمایه های عظیم مادی، ترکیب جوان جمعیتی کشور و نیروی تحصیل کرده و در حال تحصیل، پتانسیل بالای فناوری اطلاعات در ایجاد اشتغال و در نهایت نیاز واقعی کشور بر فناوری اطلاعات، همه و همه می طلبد تا برای هدایت صحیح سرمایه ها در جهت بهره گیری مناسب از فناوری اطلاعات با دقت و وسواس زيادی به موضوع آموزش فناوری اطلاعات توجه شود. کلاسهای این دپارتمان عبارتند از: