درباره دپارتمان نجوم

دپارتمان نجوم:

دپارتمان نجوم عنوان حوزه­ای است که در آن علاقمندان به صورت کاملا عملی با برخی از مباحث شاخص و ویژه نجوم آشنا می ­شوند. این مباحث شامل روش ­های مختلف جهت ­یابی و کار با انواع قطب ­نما، طیف­ نگاری، رویت هلال ماه، ساعت آفتابی، ثبت بارش شهابی و نرم ­افزارهای تخصصی نجوم است. همچنین در این دپارتمان به مبحث کیهان شناسی نیز پرداخته می شود. کیهان شناسی دانشی است که به مطالعه ویژگی ­ها و سیر تحولات کل عالم در دوره ­های مختلف آن می ­پردازد و یکی از شاخه های چالش­ برانگیز ستاره ­شناسی است. در دوره کیهان ­شناسی، به آموزش تاریخچه این دانش، مدل­ های کیهان ­شناسی، دسته­ بندی کهکشان ­ها، نظریات نسبیت عام، سیاه­چاله­ و سفیدچاله، ماده و پادماده، انرژی تاریک و مباحث مرتبط پرداخته می شود. در زیر برخی از امکانات و تصاویر گرفته شده توسط تلسکوپ دانشگاه ارائه شده است.

تجهیزات :

رصد خانه دارای دو تلسکوپ 8 و 10 اینچی بازتابی از  نوع نیوتنی با پایه استوایی و اشمیت کاسگرین با پایه سمتی همراه با سیستم goto  می باشد . چشمی هایی از قبیل 7.5 ، 10، 20  ، 42 و 50 میلیمتری به همراه کاهنده و تبدیل اتصال دوربین کانن و نیکون  و سایر تجهیزات شرایط را برای رصد و تصویر برداری مهیا می سازد.

آدرس سایت رصد خانه  :

برخی تصاویر گرفته شده در رصد خانه :