درباره دپارتمان برق و رباتیک

"به نام خداوند گسترده مهر مهربان"

رباتيك از جمله معدود زمينه هاي تحقيقاتي است كه همپوشاني فراواني با بسياري از زمينه هاي علمي ديگر دارد. لذا آنچه مي بايست به دانش پژوه رباتيك آموزش داد تنها ساختن يك يا چندربات آماتور نيست، بلكه آموزش اصولي و كاربردي تخصص هاي لازم در قالب پروژه هاي عملي است تا دانش پژوه پس از گذراندن اين دوره هاي آموزشي توانايي لازم جهت طراحي رباتهاي واقعي مورد نياز جامعه و صنايع را داشته باشد. بارزترين تفاوت شرکت در دوره های برگزار شده کالج های دانشگاهی با ساير دوره هاي رباتيك موجود در كشور، پرداختن به مقولهرباتيك به صورت علمي و تخصصي است. در دوره های کالج رباتیک دانشگاه نیشابور سعی بر آنست كه دوره هاي آموزشي و تخصصي متنوعي از سطوح پايه (مربوط به دانش آموزان) تاپيشرفته (مربوط به دانشجويان) برگزار شود. از جمله ويژگي هاي منحصر به فرد اين دوره در سطوح پيشرفته، ارائه دوره هاي آموزشي تخصصي هوش مصنوعي و محاسبات نرم  افزاریاست كه نه تنها مورد نياز دانش پژوهان رباتيك، بلكه مورد نياز بيشتر رشته هاي مهندسي، رياضيات، علوم پايه و حتي ساير علوم مي باشد. در تمامي اين دوره هاي آموزشي، تاكيد بر آموزشتخصص مربوطه به صورت كاربردي و در قالب پروژه هاي عملي است تا دانش پژوه بتواند آن تخصص را به صورت عملي ياد گرفته و  ابهامات خود را زير نظر استاد برطرف نماید.

به طور کلی میتوان زیر شاخه های ذکر شده در زیر را به عنوان موارد مورد نظر دپارتمان برق و رباتیک در نظر گرفت:

رباتیک و هوش مصنوعی

الکترونیک و میکروکنترلر