بازی های ترکیباتی ریاضی

آشنایی مقدماتی با بازی های ترکیباتی ریاضی

نظریه بازی های ترکیبیاتی به عنوان یک شاخه علمی در دوران ابتدایی حیات خود می باشد. این بازی ها علاوه بر جذابیت طبیعی، ریشه و بنیان عمیق ریاضی دارد و یادگیری و تحلیل آنها موجب ورزیدگی ذهنی و پرورش قدرت تفکر خلاق در افراد خواهد بود. ویژگی بارز در برخورد تحلیلی با بازیهای ترکیبیاتی ریاضی، قابل فهم بودن تحلیل و استراتژی برد برای طیف وسیعی از دانش آموزان دبیرستان تا دانشجویان و فارغ التحصیلان می باشد. آشنایی با نظریه بازیهای ترکیبیاتی به علت ارتباطی که با دیگر شاخه های ریاضیات از جمله نظریه کدگذاری، گراف، نظریه اعداد، نظریه شبکه و ... دارد، می تواند زمینه ساز آشنایی، علاقمندی و کشف استعداد افراد در این شاخه های پرکاربرد گردد.

زمان:   از تیر ماه 1395     روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه (26، 28 و 30 تیر)    ساعت: 12-10

تعداد جلسات در کل دوره:  3 جلسه

تعداد جلسات در هر هفته: ------

مکان برگزاری: دانشگاه نیشابور