کارگاه آشنایی با الگوریتم ژنتیک و کاربردها

ریاضی و الگوریتم ژنتیک

کارگاه آشنایی با الگوریتم ژنتیک و کاربردها

یک GA برای حل یک مسئله مجموعه بسیار بزرگی از راه حلهای ممکن را تولید میکند. هر یک از این راه حلها با استفاده از یک “ تابع تناسب” مورد ارزیابی قرار میگیرد. آنگاه  تعدادی  از بهترین راه حلها باعث تولید راه حلهای جدیدی میشوند. که اینکار باعث تکامل راه حل ها میگردد. بدین ترتیب فضای جستجو در جهتی تکامل پیدا میکند که به راه حل مطلوب برسد. در صورت انتخاب صحیح پارامترها، این روش میتواند بسیار موثر عمل نماید.

الگوریتم  ژنتیک بجای جستجوی فرضیه های general-to specific  و یا  simple to complex   فرضیه ها ی جدید را با تغییر و ترکیب  متوالی اجزا بهترین فرضیه های موجود بدست میاورد. در هرمرحله  مجموعه ای از فرضیه ها که  جمعیت (population) نامیده میشوند از طریق جایگزینی بخشی از جمعیت فعلی با فرزندانی که از بهترین فرضیه های موجود حاصل شده اند به دست می آید.

کاربرد الگوریتم های ژنتیک بسیار زیاد میباشد

• optimization
  • automatic programming
  • machine learning
  • economics
  • operations research
  • ecology
  • studies of evolution and learning
  • social systems

با توجه به کاربرد بسیار فراوان الگوریتم های فراابتکاری و بخصوص الگوریتم ژنتیک در شاخه های مختلف علوم طبیعی و به خصوص علوم انسانی، برگزاری این کلاس می تواند مورد توجه بخش زیادی از دانشجویان به خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاههای نیشابور واقع شود.

زمان: از آذرماه 1395         5 هفته متوالی        روزهای برگزاری دوره: سه شنبه و پنج شنبه        ساعات : 10-12

• تعداد جلسات در کل دوره: 10 جلسه
  • تعداد جلسات در هر هفته: 2 جلسه
  •  مکان برگزاری: سایت دانشگاه