ریاضی و آشنایی با نرم افزار matlab

• کارگاه آشنایی با نرم افزار MATLAB

در میان نرم افزارهای مختلف ، نرم افزار MATLAB  جزء مهم ترین نرم افزارهای ریاضی و مهندسی درجهان، شناخته شده است . این نرم افزار دارای توابع از پیش تعریف شده ی بی شماری برای حل مسائل می باشد .کاربردهای رایج  متلب را می توان در موراد زیر خلاصه نمود:

ریاضیات و محاسبات ، توسعه ی الگوریتم ها ، دریافت و جمع آوری داده ها ، مدل سازی ، شبیه سازی و ساخت نمونه های اولیه ، تجزیه و تحلیل داده ها ، نمایش داده ها و گرافیک علمی و مهندسی ساخت رابط های گرافیکی کاربر.

با توجه به نیاز دانشگاه های سطح نیشابور، به برنامه نویسی خصوصا در نرم افزارهای ریاضی کاربردی مانند متلب، این دوره جهت آموزش دانشجویان ریاضی و مهندسی سطح شهر و همچنین کسانی که آشنایی اولیه با مفاهیم ریاضی داشته باشند، مفید خواهد بود. در این دوره اصول اولیه کار با متلب، برنامه نویسی، رسم توابع گرافیکی، توابع آماری و ... ارائه خواهد شد.

زمان:   از تیر ماه 1395     روزهای سه شنبه و پنج شنبه             ساعت: 12-10

تعداد جلسات در کل دوره:  6 جلسه

تعداد جلسات در هر هفته: 2 جلسه

مکان برگزاری: سایت کامپیوتر دانشگاه نیشابور