ریاضی و آشنایی با نرم افزار R

کارگاه آشنایی با نرم افزار R

آشنایی با یک نرم افزار کدمحور علاوه بر نرم افزار های منویی از قبیل spss،minitab و ... برای  اکثر دانشجویان به خصوص دانشجویان رشته آمار، ریاضی، مهندسی، پزشکی، مدیریت، اقتصاد و کشاورزی امری ضروری می باشد. نرم افزار R یک نرم افزار با قابلیت کدنویسی و ارتقا می باشد. به علاوه، این نرم افزار با بسته های نرم افزاری (Packages) رایگان و آنلاین، که تابحال حدودا ۸۰۰۰ نسخه در زمینه های متفاوت نظری و کاربری در رشته‌های یاد شده هستند، قابلیت خود را افزایش داده است. یکی دیگر از توانایی های نرم افزار R، محیط گرافیکی توانمند آن است. به‌طوری‌که رسم انواع شکل‌ها، نقشه‌ها و نمودارهای آماری و ریاضی را برای کاربران ممکن ساخته است. از ویژگی‌های دیگر این نرم‌افزار می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

* قابل دسترس و رایگان بودن برای همگان

* بررســـی مباحث کاملا تخصصی علم آمار و دسترسی به داده های واقعی علوم دیگر

* به روز بودن بسته های نرم افزاری  مربوط به R

* مشترک بودن زبان برنامه نویسی آن با S-PLUS

* قبول بسته های نرم افزاری از طرف سایت سازنده نرم افزار

* امکان ساخت بسته های نرم افزاری و توابع جدید برای همگان

قابلیت‌های فوق باعث شده است که این نرم‌افزار به‌سرعت جایگزین نرم‌افزار‌های کدمحور و قدرتمند دیگری از قبیل SAS شود. امروزه این نرم‌افزار در دانشگاه‌های معتبر جهان به دانشجویان آموزش داده می‌شود. لذا برگزاری یک کارگاه آموزشی با هدف <<آشنایی با نرم‌افزار توانمند R>> پیشنهاد می‌گردد.

زمان:   از تیر ماه 1395     روزهای سه شنبه تا پنج شنبه             ساعت: روز اول و دوم : 8-12 و 16-18 و روز سوم: 8-12

تعداد جلسات در کل دوره:  8 جلسه

تعداد جلسات در هر هفته: 8 جلسه

مکان برگزاری: سایت کامپیوتر دانشگاه نیشابور