دوره آموزشی برنامه نویسی وب – Asp.net

دوره برنامه نویسی سطح مقدماتی و متوسط وب سایت با زبان ASP.Net

یک چارچوب طراحی وب تحت Dot Net FrameWork  می باشد که به برنامه نویسان این امکان را می دهد که انواع وب سایت ها را پیاده سازی کنند ،پروژه های ASP.Net  قابلیت این را دارند که با زبان های مختلف مانند C# و Vb.net  نوشته شوند به همین علت اکثر برنامه نویسان دات نت مسلط به این چارچوب هستند .

در این دوره جدید ترین فریم ورک تحت وب مایکروسافــت معرفـی و چگونگی ایجاد یک وب سایت در آن پرداخته خواهد شد. ایجاد برنامه های کاربردی ASP.NET با استفاده از ابزار ها و تکنولوژی های NET Framework 4.5. آموزش داده می شود. تمرکز این دوره برروی شیوه کد نویسی در جهت افزایش کارایی و انعطاف پذیری برنامه است. برای درک بهتر مطالب یک پروژه در طی دوره پیاده سازی می شود.

زمان:   از تیر ماه 1395

تعداد جلسات در کل دوره :   15 جلسه

تعداد جلسات در هر هفته : 2 جلسه

مکان برگزاری:  دانشگاه نیشابور