دوره کار با بانک اطلاعاتی Sql Server

• اگر بخواهیم در یک نگاه محبوب ‌‌ترین نرم افزار مدیریت بانک‌های اطلاعاتی رابطه‌ای را مورد بررسی قرار دهیم، بی‌شک همه نگاه‌ها به سمت Microsoft SQL Server خواهد بود.
    این نرم افزار مجهز به ابزارهای جدیدی برای نظارت و مدیریت بوده و همچنین مناسب استفاده برای بانک های اطلاعاتی بسیار بزرگ می‌باشد. از طرفی امکانات گسترده‌ای که در این نسخه تعبیه شده، طراحی و پیاده‌سازی بانک‌های اطلاعاتی را سرعت بخشیده و تلفیق و انطباق آن با انواع فناوری‌های نو باعث افزایش چشمگیر قدرت و کارایی آن شده است.
    دوره آموزشی SQL Server Design & Implementation با نظر به این نکته طراحی شده است که در کشور ما، آشنائی با ویژگی‌ها و تسلط بر نحوه طراحی بانک‌های اطلاعاتی یکی از معیارهای اصلی انتخاب نیروی متخصص در زمینه برنامه‌نویسی به‌شمار می‌رود. علاوه‌بر‌این در این دوره تلاش شده است مباحث و سرفصل‏‎هایی که ارائه می‌گردد، منطبق با آخرین استانداردهای مورد تایید Microsoft بوده و همچنین به بخش جامعی از نیازهای یک برنامه نویس بانک‌های اطلاعاتی و طراح پایگاه داده‌ها پوشش ‌داده ‌شود.

زمان:   از تیر ماه 1395

تعداد جلسات در کل دوره :   15 جلسه

تعداد جلسات در هر هفته : 2 جلسه

مکان برگزاری:  دانشگاه نیشابور