دوره مهندسی شبکه مایکروسافت

امروزه درصد بالایی از کامپیوترهای مورد استفاده در دنیا از سیستم های عامل مایکروسافت استفاده می کنند. در ایران نیز سازمان ها و شرکت و ادارات دولتی از سیستم عامل های مایکروسافت بعنوان کلاینت و سرور استفاده می کنند.مدیران شبکه این واحدها به منظور نصب وراه اندازی ،مدیریت ،ارائه سرویس های کاربردی ودسترسی از راه دور و پیاده سازی قابلیت های نوین این محصولات لازم هست که آموزش های کاربردی در این زمینه داشته باشند.شرکت مایکروسافت مدارک مختلف جهت آماده سازی مدیران شبکه طراحی وارائه کرده است.از جمله آنها می توان به مدارک MCTS ,MCSA,MCSE,MCITP  اشاره نمود. کالج دانشگاه نیشابور دوره مهندسی مایکروسافت را به صورت استاندارد وکاربردی ارائه می نماید.دوره های استاندارد براساس سیلابس اصلی مایکروسافت ارائه می شود ،درحالیکه دوره های کاربردی توسط مدرسان کالج طوری طراحی می شوند که دانشجویان با هدف هزینه کمتر و زمان کوتاهتر بتوانند تخصص لازم برای حضور قوی ومحکم در بازار کار کسب نمایند.

مدارک تخصصی شبکه های مایکروسافت همچون MCITP,MCSE از سری دوره های Expert و MCSA از سری دوره های Associate مایکروسافت می باشد.(بر اسال تقسیم بندی جدید دوره های مایکروسافت) این مدارک نشانگرمهارت فرد در بکارگیری و مدیریت سیستم عامل های مایکروسافت همچنین محصولات دیگر نظیر SQL Server و Exchange server می باشد.ضمینه های شغلی زیر بیشترین کاربرد را برای دارندگان این مدارک خواهند داشت:

- مديريت سيستمها و شبکه های گسترده

- مدیریت سیستمهای IT

- مديريت امنيت شبکه های گسترده

- معماری سيستمها و شبکه

- مديريت شبکه

سر فصل دوه

زمان:   از تیر ماه 1395

تعداد جلسات در کل دوره :   20 جلسه 3 ساعته

تعداد جلسات در هر هفته : 2 جلسه

مکان برگزاری:  دانشگاه نیشابور

مهندس داود بکائیان کارشناس مرکز فناوری اطلاعات و رایانه دانشگاه نیشابور (کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار)