دوره برنامه نویسی پایه به زبان ++C

زبان برنامه نویسی C++ سالهاست به عنوان زبان پایه و Base سایر زبان های برنامه نویسی شناخته می شود ، از این روست که که به عنوان یکی از دروس پایه ی درس برنامه نویسی در همه ی مقاطع و دانشگاه ها مورد بحث قرار میگیرد.

زبان برنامه‌نویسی C بیش از چهار دهه قدمت دارد اما این به معنای قدیمی و از رده خارج بودن این زبان نیست. طبق آخرین آما زبان C همواره در چند سال گذشته جز پر استفاده‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی در جهان می‌باشد و با توجه به اینکه سیستم‌عامل‌های یونیکس، لینوکس و برنامه‌های کاربردی بسیاری روی آن‌ها با استفاده از این زبان نوشته شده‌اند، بدون شک پر استفاده‌ترین زبان برنامه‌نویسی سیستمی در حال حاضر در جهان است. در این دوره سعی شده است با استفاده از زبان برنامه‌نویسی C که دارای ساختاری ساده و امکانات حداقلی است، مفاهیم پایه برنامه‌نویسی و آنچه برای استفاده عملی از زبان برنامه‌نویسی قدرتمند C برای برنامه‌نویسی سیستمی مورد نیاز است، آموزش داده شود.

منابع مورد استفاده در تعیین سرفصل‌ها و آموزش این دوره بر مبنای کتاب تالیفی دنیس ریچی و مارک کرنیگان، پدید آورندگان این زبان و افزودن تجربیات مدرس برای گسترش مفاهیم مورد نظر جهت آموزش در این دوره است.

هدف:

• آموزش مفاهیم برنامه‌نویسی با استفاده از زبان برنامه‌نویسی C.
  • آموزش عمیق مفاهیم برنامه‌نویسی با استفاده از مثال‌های کاربردی کوچک و متعدد.
  • تأکید بر آموزش مفاهیم برنامه‌نویسی، روش‌های مسائل کلیدی و الگوریتم‌های پر کاربرد به جای آموزش تنها نحو یک زبان

زمان:   از تیر ماه 1395

تعداد جلسات در کل دوره :   15 جلسه

تعداد جلسات در هر هفته : 2 جلسه