پرورش خلاقیت کودکان

- جنسیت: مختلط

دوره های جاری هنر

• پرورش خلاقیت کودکان

بدون شک يکي از بزرگ ترين دغدغه هاي بسياري از والدين در زمانه کنوني، تربيت فرزنداني خلاق و باهوش است؛ فرزنداني که هوش سرشاري داشته باشند و بتوانند مدارج عالي تحصيلي را به بهترين شکل ممکن طي کنند. با وجود تغييرات چشمگير در دروس فعلي مدارس و فراهم بودن امکانات آموزشي و در دسترس بودن انواع فناوري ها براي افزايش هوش و خلاقيت کودکان، هنوز والدين نمي دانند چگونه مي توانند فرزندي خلاق تربيت کنند. نمي دانند که خلاقيت را مي توان از چه سني پرورش داد و چقدر با هوش کودک مرتبط است. عدم وجود کلاسهای تخصصی آموزش خلاقیت کودکان، و نیاز آن در سطح شهر نیشابور از طرفی، و امکان برگزاری با شرایط مساعد در  دانشکده هنر؛ بواسطه حضور رشته های هنری،  با  معرفی درست به شهروندان، میتواند از کلاسهای پر رونق این دوره باشد.

زمان:   از تیر ماه 1395                            روزهای دوشنبه                          ساعت: 12-10

تعداد جلسات در کل دوره:  8 جلسه

تعداد جلسات در هر هفته: 1 جلسه

تعداد ساعات هر جلسه: 3 ساعت