گرافیک کامپیوتری

گرافیک کامپیوتری

دوره گرافیك کامپیوتری به منظور تربیت افراد كارآزموده و توانا در خصوص طراحی پوستر، آفیش و انجام تبلیغات مؤثر در فعالیتهای فرهنگی می باشد. همچنین این رشته به عنوان یك وسیله و زمینه مناسب ارتباطی صریح و سریع كه پیامهای مورد نظر را قادر است در سطحی گسترده منتشر نماید، به شمار می رود. هدف از استفاده از علوم رایانه در این رشته همانا ایجاد سهولت در كار و سرعت در عمل، در مصرف مواد اولیه صرفه جوبی به عمل آورده است و موضوع تلفیق رنگ و مونتاژ را به شكل شگفت انگیزی زیبا و آسان كرده است. در حال حاضر نیاز به شناخت گرافیك رایانه‌ای و كاربردهای آن برای كلیه هنرمندان، ناشران و حتی برای اپراتورها یك امر ضروری به شمار می‌آید. آموزش مهارتهای اجرایی نرم افزاری به دانشجویان، هنرجویان و طراحان تجربی سطح شهر، در قالب یک کلاس با تجمیع برنامه ها و آموزش آن با رویکرد کاربردی؛ ضمن جذب طیف وسعی از علاقه مندان امکان رفع نیاز آنان را نیز فراهم خواهد آورد. در اين دوره با توجه به اصول و مباني هنرهاي تجسمي به آموزش شيوه‌هاي صحيح بكارگيري نرم ‌افزارهاي رايج در گرافيك رايانه‌اي پرداخته مي‌شود و دانشجو با آموزش مجموعه نرم‌افزارهاي  Photoshop، Illustrator ،In design  آمادگي لازم براي طراحي همه نوع تصاوير گرافيكي، متن‌ها را پيدا مي‌كند و مي‌تواند پس از اتمام دوره در موارد فعالیت نماید:

• راه اندازی و اداره كارگاه های واحدهای هنری – فرهنگی در ارگانهای دولتی و خصوصی،
  • قدرت تصمیم گیری و اظهار نظر در امور هنری،
  • تهیه انواع طرح برای معرفی یك موضوع و اجرای انواع صفحه آرایی توسط كامپیوتر.

زمان:   از تیر ماه 1395                            روزهای یکشنبه و چهارشنبه

تعداد جلسات در کل دوره:  10 جلسه

تعداد جلسات در هر هفته: 2 جلسه

مکان برگزاری: سایت کامپیوتر دانشکده هنر دانشگاه نیشابور