نقاشی

دوره نقاشی

نقاشی یکی از رشته‌های اصلی هنرهای تجسمی است که طی آن رنگ بر روی یک سطح مانند کاغذ یا بوم ایجاد نقش می‌کند و اثری خلق می‌شود. در دوره آموزش نقاشی کالج دانشگاه نیشابور، هنرجویان ضمن آشنایی مجدد با اصول و معیارهای طراحی، به صورت عملی با سبک های مطرح نقاشی دنیا آشنا می شوند. سبک‌های نقاشی می‌توانند با روش های بکارگیری و یا با توجه به جنبش هنری که بیشترین تطبیق را با مشخصات غالب و حاکمی که نقاشی نشان می‌دهد دارند، مشخص شوند. سبک های معروف عبارتند از: رئالیسم (واقع گرایی)، امپرسیونیسم (برداشت گرایی)، پوینتولیسم، کوبیسم(حجم گری)، مدرنیسم (نوگرایی)، آبستره (انتزاعی)، پست مدرنیسم (فرا نوین) و آوانگارد (پیشگام، وابسته به مکتب های هنری نوین و غیر سنتی).

همچنین در دوره آموزش نقاشی، هنرجویان کاربرد حلال های نقاشی را تجربه می نمایند. تقریباً تمامی حلال های طراحی در نقاشی نیز قابل استفاده هستند. برخی از آنها عبارتند از: رنگ روغن، رنگ های جدید قابل اختلاط با آب رنگ اکریلیک سایه روشن، رنگ انگشتی، مرکب پاستل شامل پاستل خشک، پاستل روغنی و موادهای پاستل تمپرا رنگ های آمیخته با زرده تخم مرغ، رنگ مومی و آبرنگ.

دوره آموزش نقاشی در کالج دانشگاه نیشابور ابتدا در یک دوره پیشنیاز و سپس در سه سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته برگزار می شود. مدت زمان هر دوره 10 جلسه می باشد و مسئولیت تدریس و نظارت بر دوره ها را استادان مجرب و با تجربه گروه نقاشی دانشگاه نیشابور بر عهده دارند. اغلب جلسات در کارگاه های نقاشی دانشکده هنر و گاه در طبیعت برگزار می گردد.

از تاریخ 95/4/1 تا 95/5/15

• تعداد جلسات در کل دوره: 10 جلسه
  • تعداد جلسات در هر هفته: 2 جلسه
  • روزهای برگزاری دوره : یکشنبه ها و چهارشنبه ها