آشنایی با نانوفناوری و کاربردهای آن

• دوره مقدماتی آشنایی با نانوفناوری و کاربردهای آن

فن­آوری نانو لغتی است که تقریبا به گوش تمامی مردم جهان رسیده است. بر اساس تعریف دانشنامه بریتانیکا نانو فن­آوری، ساخت و کنترل مواد و دستگاه­ها در ابعاد اتم­ها یا گروه­ها­یی از آنها است. این علم قادر خواهد بود موادی سبک­تر، سخت­تر و قابل برنامه­ دهی خلق نماید که برای تولیدشان انرژی کمتری نسبت به مواد کنونی مورد نیاز است. فن­آوری نانو را می­توان علمی میان­ رشته­ ای قلمداد کرد که در ارتباط تنگاتنگی با بسیاری از شاخه ­های علوم از قبیل فیزیک، شیمی، زیست شناسی، مهندسی برق، مهندسی مکانیک و ... می­باشد. به علت کوچک بودن ابعاد در مواد و دستگاه­های مورد بررسی فن­آوری نانو ،این علم افقی روشن در ساخت مواد با خواص بدیع پیش روی بشر قرار می­دهد که منجر به دستیابی به فن­آوری­ های جدیدی خواهد شد که تاکنون قادر به دسترسی به آنها نبودیم.

زمان:   از 1/4/1395 تا 15/5/1395     روزهای شنبه یا یکشنبه     ساعت: 12-8

تعداد جلسات در کل دوره: .6 جلسه

تعداد جلسات در هر هفته: 1 روز

مکان برگزاری: آمفی تئاتر دانشکده هنر