کد محاسباتی مونت کارلوی MCNP و کاربردهای آن در پرتوپزشکی

• دوره آشنایی با مقدمات کد محاسباتی مونت کارلوی MCNP و کاربردهای آن در پرتوپزشکی

یکی از روش­های شناخته شده و مورد اطمینان برای درمان توده­های سرطانی استفاده از پرتودرمانی است. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و افزایش مراکز پرتو درمانی در کشور، استفاده از روش­های محاسباتی مونت کارلو برای بهینه­سازی سیستم­های پرتودرمانی اجتناب ناپذیر است. پژوهشگران، دانشجویان و دانش آموختگان رشته­های فیزیک پزشکی و فیزیک هسته­ای (پزشکی هسته­ای) از جمله افرادی هستند که می­توانند با تکیه بر محاسبات مونت کارلو در زمینه بهینه­سازی و طراحی پلان­های درمانی فعالیت داشته باشند. از این­رو بسیاری از طرح­های پژوهشی، پایان­نامه­های کارشناسی ارشد و رساله­های دکتری، با استفاده از کدهای محاسباتی مونت کارلو تعریف می­شوند. یکی از پرکاربردترین این کدها، کد محاسباتی MCNP است. با توجه به این که آشنایی با روش محاسباتی مونت کارلو و بالاخص کد محاسباتی MCNP در چارت درسی دانشجویان کارشناسی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی گنجانده نشده­است، برگزاری این کارگاه می­تواند سبب ارتقا سطح علمی دانشجویان و محققان در این زمینه شود.

زمان:   از 15/5/1395 تا 31/6/1395      روزهای شنبه و یکشنبه     ساعت: 12-8

تعداد جلسات در کل دوره: .6 جلسه

تعداد جلسات در هر هفته: 2 روز

مکان برگزاری: سایت دانشکده علوم